Close Menu

Feestweek 2022 gecanceld

Feestweek 2022 gecanceld

Verdrietig nieuws: de Feestweek Zwanenburg/Halfweg 2022 gaat niet door.

Een enorm bittere pil, want de afgelopen maanden gingen de ontwikkelingen rondom corona overduidelijk de goede kant op. Op basis daarvan waren wij vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen van de Feestweek Zwanenburg/Halfweg 2022 voor een fantastisch weekend op de Bataaf.

Op grond van de vele onzekerheden rondom de omicron variant van het virus hebben we besloten om ook in 2022 geen feestweek te organiseren.
We zijn net zo diep teleurgesteld als jullie: drie jaar op rij geen Feestweek Zwanenburg/Halfweg is onvoorstelbaar, ook voor de artiesten, toeleveranciers onze onmisbare vrijwilligers!

We willen iedereen bedanken die de afgelopen maanden hebben gewerkt aan het voorbereiden van de Feestweek Zwanenburg/Halfweg 2022: zonder jullie creativiteit, tomeloze inzet en enthousiasme zou Feestweek Zwanenburg/Halfweg niet kunnen bestaan.

Maar we willen vooral alle Feestweek Zwanenburg/Halfweg gangers bedanken voor jullie optimisme en jullie vertrouwen in Feestweek Zwanenburg/Halfweg. Jullie verlangen naar Feestweek Zwanenburg/Halfweg hield en houdt ons op de been en maken de Feestweek Zwanenburg/Halfweg tot wat hij ├ęcht is.
We kijken ernaar uit dat we elkaar in 2023 weer op de Bataaf kunnen zien.

Alle kaartkopers: jullie kaarten worden doorgezet naar 2023!

STAY SAFE!

Feestweek Zwanenburg/Halfweg
Rob & Michel