Close Menu

Feestweek 2020 gecanceld

Feestweek 2020 gecanceld

We hopen dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt.

Vanwege de door de overheid aangekondigde nieuwe maatregelen inzake het coronavirus, kan de 20e editie van Feestweek Zwanenburg / Halfweg helaas geen doorgang vinden.
Tot 1 september 2020 is geen enkel evenement toegestaan.

Wij hebben, net als jullie, ontzettend naar deze jubileumeditie uitgekeken. Dat het niet door kan gaan doet ongelofelijk veel pijn. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles, maar het blijft verschrikkelijk jammer.

Wij gaan de scherven bij elkaar rapen en ons opmaken voor een prachtige editie in 2021. Noteer 3 t/m 6 juni 2021 alvast in de agenda!

**************************

Heb je al een ticket gekocht?
Dan ontvang je binnenkort een mail met alle informatie op het mailadres waarmee je je ticket hebt gekocht.

Het goede nieuws is dat je ticket geldig blijft voor 2021, dus bewaar je ticket info goed!

**************************

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, wij gaan met dezelfde en misschien met nog wel meer passie aan de slag om de 20e editie van de Feestweek Zwanenburg / Halfweg een gedenkwaardige te maken, blijf ons volgen op Facebook en Instagram.

Wij vragen begrip voor de situatie en willen jullie op het hart drukken het advies van het RIVM op te volgen want we zien jullie heel graag in goede gezondheid op de feestweek van 3 t/m/ 6 juni in 2021.

 

Pas op jezelf en op elkaar!

Organisatie Feestweek Zwanenburg / Halfweg